Logistikkinvestering på flere hundre millioner – i en bransje som gjennomgår de største endringer på 100 år – på to års kontrakter

,

Rune Kristiansen, Direktør i Bertel O. Steen Logistikk er en av innlederne på Årskonferansen til Kiel 18. mars. Mange av dine bransjekolleger kommer, kommer du?

Styret, Østlandet


Rune Kristiansen, Direktør for Bertel O. Steen Logistikk, skal snakke om hvilke strategiske valg som måtte gjennomføres for å lykkes i et dynamisk marked.
En av de største suksessfaktorene for å lykkes i bilbransjen er å kunne opprettholde en høy servicegrad til kunden. Dette medfører korte ledetider, hyppigere bestillinger og minimering av feilplukk. Alle som jobber med logistikk vet at disse incentivene er kostnadskrevende, og da gjelder det å ha en funksjon i bakhånd som støtter disse prosessene og er med på å gjøre det kostnadseffektivt.

Rune har over 15 års erfaring fra Bertel O. Steen og 24 år med strategisk forretningsutvikling og rådgivning innen logistikkbransjen.
Gjennom flere års erfaring har han bevist at han kan tilpasse seg fremtidens markedsutvikling og ta gode strategiske vurderinger av morgendagens utfordringer.

Se her for påmelding og priser

Spørsmål kan rettes ostlandet@logistikkforeningen.no.