Avdeling

Østlandet

Kort om avdelingen

Velkommen til lokalavdelingen for Østlandet!
Vi er et nettverk for deg! Vi har som mål å øke det enkelte medlems innsikt, nettverk og derved konkurransekraft innen fagområdet logistikk. Samt være en naturlig møteplass. Vi ønsker å bidra til at medlemmene er oppdatert og på høyde med utviklingen innen fagområdet.

Østlandsavdelingen ble stiftet allerede i 1966 og har ca. 450 medlemmer.

Vi ønsker å komme i kontakt med flere bedrifter og personer som ønsker å bli medlem av vår forening. Vi arrangerer medlemsmøter og bedriftsbesøk. Dette blir annonsert i god tid i forveien på våre websider og via mail.

Det er viktig å utveksle kunnskap og skape nettverk innen vårt fagområde. Gjennom hverandre blir vi bedre!

Foreningen dekker hele Østlandet og inkluderer fra høsten 2018 også lokalavdelingen i Vestfold/Telemark.

Vi gjør oppmerksom på at vi har en søsteravdeling i Østfold og i Innlandet. Som medlem i Logistikkforeningen kan du benytte deg av arrangementstilbud og medlemstilbud i hele Norge.

Bli medlem

Bli med i vårt faglige og sosiale nettverk med flere hundre personer innen ditt fagområde.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om medlemskap eller lurer på noe om foreningen vår.

Kine Stirler Alm

Dagfinn Bang Johansen