Avdeling

Møre & Romsdal

Kort om avdelingen

Velkommen til lokalforeningen i Møre & Romsdal!

Logistikkforeningen Avd. Møre & Romsdal ble stiftet juni 2022, og er en etterlengtet avdeling som representerer et av de vakreste fylkene med store logistiske utfordringer, det er nettopp derfor det i fylket har opparbeidet seg en enorm kompetanse innenfor logistikk. Avdelingen søker å utnytte dette fullt ut ved å blande inn lang fartstid og erfaring fra bransjen med nyutdannede studenter.

Med et ønske om å utveksle opparbeidet erfaringer og kompetanse vil avdelingen søke å arrangere medlemsmøter og bedriftsbesøk med et fokus på relevant faglig innhold, hvor bedrifter på tvers av bransjer kan møtes for å danne nyttige og produktive relasjoner.

Bli medlem

Bli med i vårt faglige og sosiale nettverk med flere hundre personer innen ditt fagområde.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om medlemskap eller lurer på noe om foreningen vår.

Styreleder

Steinar Abrahamsen