Avdeling

Vestlandet

Kort om avdelingen

Bli medlem og lær mer om logistikk. Vi står foran store endringer som økt digitalisering og autonome kjøretøyer, ytterligere globalisering og nye forretningsmodeller. Våre medlemmer står midt i denne spennende utviklingen. Bli med i nettverket og del din kunnskap og dine erfaringer.

Logistikkforeningen Avd. Vestlandet har som mål og øke det enkelte medlems innsikt, nettverk og derved konkurransekraft innen fagområdet logistikk. Samt være en naturlig møteplass. Vi ønsker å bidra til at medlemmene er oppdatert og på høyde med utviklingen innen fagområdet.

Lokalavdelingen ble stiftet i 1993 og har ca. 200 medlemmer i næringslivet i regionen. De fleste største bedrifter i regionen er representert i foreningen gjennom bedriftsmedlemskap eller enkeltmedlemskap. Vi ønsker likevel å komme i kontakt med flere bedrifter og personer som ønsker å bli medlem av vår forening.

Klikk her for å kontakt oss.

Logistikkforeningen.no,Vestlandet arrangerer hver måned medlemsmøter eller bedriftsbesøk.

Bli medlem

Bli med i vårt faglige og sosiale nettverk med flere hundre personer innen ditt fagområde.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om medlemskap eller lurer på noe om foreningen vår.

Styreleder

Augustin og Grand Terminus

erik.ekeberg@augustus.no

Lokale arrangementer

Det er ingen kommende hendelser for øyeblikket.