Avdeling

Vestlandet

Kort om avdelingen

Logistikkforeningen.no,Vestlandet arrangerer hver måned medlemsmøter eller bedriftsbesøk.

Hvordan sikrer vi medisiner nok til sykehusene, matvarer i butikkene, drivstoff til busser og ferje? Hvorfor går varestrømmene der de går? Hvordan blir fremtidens transportløsninger? Hvor «smart» kan byene og transporten bli?

Bli med i Logistikkforeningen og møt andre som er opptatt av logistikk. Vi står foran store endringer som økt digitalisering og autonome kjøretøyer, ytterligere globalisering og nye forretningsmodeller. Våre medlemmer tar del i denne spennende utviklingen.

Bli med i nettverket, for her får du og kan dele kunnskap og erfaringer som er bra for egenutvikling og faglig oppdatering.

Medlemsfordeler

• Nettverksbygging på tvers av bransjer
  • Medlemsmøter av høy faglig kvalitet
  • Impulser gjennom bedriftsbesøk
  • Seminarer med noen av de beste innenfor Logistikk
  • Sosial ramme for utveksling av kompetanse og nettverksbygging
  • Bransjetidsskriftet «Moderne Transport – Logistikk i praksis» hjem i postkassen ti ganger i året

Klikk her for å kontakt oss.

Bli medlem

Bli med i vårt faglige og sosiale nettverk med flere hundre personer innen ditt fagområde.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om medlemskap eller lurer på noe om foreningen vår.

Christian Hald

BKK AS