Avdeling

Innlandet

Kort om avdelingen

Logistikkforeningen.no Avd. Innlandet ble stiftet i mai 2010.

Styret er bredt sammensatt og består for tiden av representanter fra Veksthuset Rekruttering, Sveum Fryseri, Zone Security, Rapp Bomek, Toten Transport, Nortransport og Gausdal Landhandleri.

Hittil har frokostmøter og bedriftsbesøk vært vår viktigste arbeidsform.

På agendaen har vi temaer med logistikkfokus langs hele verdikjeden, så vel operative som taktiske og strategiske spørsmål. Utgangspunktet for å få dette til er forankring i og deltakelse fra medlemsvirksomhetene i regionen, fokus på relevante case og å finne gode eksempler på beste praksis.

Med relevante og brede programmer håper vi å bidra til at sterke faglige nettverk bygges i regionen. Medlemmene styrer og setter dagsorden, og som alltid er det de mest aktive får mest igjen!

Bli medlem

Bli med i vårt faglige og sosiale nettverk med flere hundre personer innen ditt fagområde.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om medlemskap eller lurer på noe om foreningen vår.

Styreleder

thh@gaus.no

Inge Rosvold

Lokale nyheter

Gjør deg klar til julebord i Oslo

Gjennom å optimalisere returlogistikken kan nettbutikken redusere kostnadene forbundet med returer, samtidig som de skaper kunderelasjoner og lojalitetsbånd.
13. november 2019/av glennfrode

Bygg deg nettverk

1. november 2019/av glennfrode

Snart klart for Tolldagen 2019

31. oktober 2019/av glennfrode

Young Logistics

Datterorganisasjonen til Logistikkforeningen avd. Stavanger,…
29. oktober 2019/av Tore Ommundsen

Møt oss på Lillestrøm – få gratis medlemskap ut 2019

26. september 2019/av glennfrode

Innkalling til generalforsamling

25. september 2019/av glennfrode

Inviterer til møte med Kolonial 24. september

20. september 2019/av glennfrode

En uke til «Transport & Logistikk 2019» åpner dørene

19. september 2019/av glennfrode

Lokale arrangementer

Det er ingen kommende hendelser for øyeblikket.