Årets siste

Året 2022 har vært begivenhetsrikt, kanskje enda mer begivenhetsrikt i Møre & Romsdal.

Med store avstander og en flust av ferjesamband, byr det vakre landskapet på logistiske utfordringer. I en årrekke har firmaer og skoler i denne regionen kultivert en skyhøy kompetanse innen logistikk, men uten en felles arena å dele disse utfordringene og erfaringene med.

Stiftelsen av Logistikkforeningen Avd. Møre & Romsdal er et resultat av ønsket om å danne denne arenaen.

Avdelingen er nokså ung, men allikevel har vi utrettet mye på under ett år; bedriftsbesøk, kurs i incoterms og mange flotte faglige innlegg av fantastiske bedrifter fra fylket.

Den 1. Desember merket datoen for den siste samlingen i 2022, og dette var, som alle de andre samlingene, en braksuksess! SalMar, Maritech og Salmon Evolution presenterte opplysende, lærerike og fantastiske innlegg om en bransje som har vært mye omtalt i år, nemlig; sjømatbransjen, og deltagerne var som alltid engasjerte og nysgjerrige. Lunsjen som ble servert av SalMar var utsøkt og en flott detalj til en ellers flott dag!

Julemiddagen ved Molde Fjordstuer var en flott sløyfe på året, med god stemning og fantastisk mat.

Nå står 2023 for døren og Avd. Møre & Romsdal søker å fortsette suksessen fra etableringsåret med nye spennende faglige innlegg, bedriftsbesøk, kurs og enda mer relasjonsbygging på tvers av bransjen!

Styret i Logistikkforeningen avd. Møre & Romsdal ønsker med dette å takke alle medlemmer og firmaer for deltakelser og innlegg i 2022 og ser frem til å se enda flere av dere i 2023!

God jul og godt nyttår fra oss!