Tirsdag 13. februar: Årsmøte + Digitoll for Dummies

Tirsdag 13. februar arrangerer vi årsmøte for Østlandsavdelingen i Logistikkforeningen. Vi kombinerer årsmøtet med litt faglig påfyll og middag:

Årsmøte Logistikkforeningen avd. Østlandet
Sted:
Park29, Parkveien 29 Oslo
Tid: Tirsdag 13. februar kl. 17.00

Program:
17.00-18.00: Årsmøte
18.00-19:00: Faglig program, LogistikkNerdene med tema: Digitoll. Innleder er advokatfullmektig i NHO LT Martin Bentzen Often. Her har du sjansen til spørre om alt du lurer på om den omfattende omleggingen som ubønnhørlig kommer.
19.30: Middag (Kostnad 750,- for toretters meny og velkomstdrink)

Årsmøte og faglig program er gratis, men vi vil gjerne ha en påmelding for å ha oversikt over hvor mange som kommer. Ønsker du middag er kostnaden 750 kroner:

Påmelding kan du gjøre her.

Vanligvis har Østlandsavdelingen hatt sitt årsmøte på sommeren, men det er mer praktisk og hensiktsmessig å ha det tidlig på året.

– Årsberetning, regnskap og budsjett følger hverandre på en bedre måte. Vi har ikke behov for å vente til juni for at regnskapet skal bli godkjent, sier styreleder Heidi Bergsveen.

Hold av datoer

Det blir som vanlig flere arrangementer i løpet av våren. Du kan allerede nå sette av følgende datoer i kalenderen, i tillegg til årsmøtet:

20. mars: LogistikkNerdene på Restaurant Sumo, Solli Plass
Uke 16: Bedriftsbesøk – mer info kommer
29. mai: Logistikk 2024 i samarbeid med Moderne Transport og Logistikk Inside på Vika Kino.

Seniorforeningen har selvsagt også sine faste møter på hver siste tirsdag i måneden på Dovrehallen i Storgata. Følgende datoer er klare. Her vil også mer detaljert program bli presentert innen kort tid:

30. januar
27. februar
30. april
28. mai
18. juni
27. august
24. september
29. oktober
25. november