Spennende tirsdager i Dovrehallen

,

Senioravdelingen av Logistikkforeningen er en av foreningens mest aktive grupperinger. Hver siste tirsdag i måneden møtes de i Dovrehallen, der det blir servert faglig innhold – og ikke minst eisbein med nogo attåt etter foredraget.

Høstens program er som vanlig spennende. Første samling er tirsdag 27. september kl. 14.00, og innleder er universitetslektor og tidligere styremedlem av Logsitikkforeningen Østlandet Frode Reksten.

Frode er utdannet blant annet ved Krigsskolen og Handelshøyskolen BI. Han har et mangfoldig faglig grunnlag innen ledelse, strategi, logistikk, prosjektledelse, endringsledelse, kvalitetsledelse, organisasjon, innkjøp og pedagogikk.

Yrkesmessige har han en variert erfaring fra Forsvaret, offentlig sektor, nasjonalt og internasjonalt næringsliv, ulike prosjekter, samt ikke minst akademia. Frode er i dag tilknyttet Handelshøyskolen BI og Universitetet i Sørøst-Norge, jobber i ulike styreposisjoner ved siden av å være daglig leder i Condeco AS.

Frode er en svært fargerik person som gjentatte ganger er kåret til årets foreleser på BI og Universitetet i Sørøst-Norge.

Temaet for foredraget til være:

  • Supply Chain Management.
  • Hva rører seg?
  • Hva er utfordringene i dag?
  • I tillegg vil vi nok få praktiske eksempler fra næringslivet.

OBS: Påmelding skjer til Birger Solvang på birgsol@online.no senest dagen før

Program for høsten – alle møtene er på Dovrehallen og starter 14.00:

Tirsdag 27. september: Universitetslektor Frode Reksten

Tirsdag 25. oktober: Kriminalomsorg i Norge vs. USA.
Tom Eberhardt gir oss et innblikk i denne verden, som sannsynligvis er ukjent for de fleste oss.

Tirsdag 29. november: Julebord med lutefisk og nogo attåt.
Hanne T. Aasheim vil komme å underholde i ca. en halvtime, med utdrag fra sin cabaret «Tørst av alt». Temaet er altså alkoholen og vårt kjærlige og iblant trøblete forhold til den.
Mannskoret Seniorgruppens All Stars avslutter med noen låter med Hanne på piano. Dette blir bra, – og så er det julebord etterpå!