• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Webinar med Kolonial.no og Milrab.no

24 november kl. 10:00 - 11:00

Netthandel for alle penga!

Sesongen for netthandel tar av i disse dager. De som lykkes gjør de grepene som må til, for å ligge i forkant av konkurrentene. I en tid der også Amazon etablerer seg i nabolaget, handler det om å tenke ut det unike.

Kolonial.no er for dagligvarebransjen den irriterende lillebroren, mens for forbrukermarkedet den reddende engelen. Corona pandemien fikk fart i folks netthandelsvaner og Kolonial.no måtte brått øke kapasitet både på lageret og distribusjon av varer ut til norske hjem.

Milrab.no startet med å selge taktisk utstyr til militært personell, men utvidet raskt til å dekke et større forbrukermarked i konkurranse med hele sportsbransjen. De har hadde en ekspansiv vekst de siste årene og regner med å passere en omsetningen på 600 MNOK i 2020.

Milrab.no og Kolonial.no forteller om hvorfor og hvordan, logistikken er en konkurransefordel. Vi skal høre mer om hvilke grep de har gjort, og hva norske e-handlere skal gjøre for å ta opp konkurransen mot Amazon?

Meld dere på ved å sende en mail til ostlandet@logistikkforeningen.no. Alle påmeldte vil motta en Teams-link 5 minutter før start.

Dato:

Norge