• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Sea-Cargo går nye veier

18 februar kl. 15:00 - 16:00

Sea-Cargoer et integrert logistikkselskap med industriruter mellom Norge og Kontinentet-Storbritannia som historisk kjennetegn. Men det er historie.

Nylig har selskapet tatt i bruk gammel teknologi i helt ny utforming; Fletner-teknologi i form av to store roterende «seil» på SC Connector som over tid kan gi opp til 25% drivstoffreduksjon på ruten mellom Rotterdam og Vest-Norge. I tillegg åpner selskapet nye kontorer og ruter for godstransport mellom Vest-Norge og Sverige/Polen/Østersjøen.

Sea-Cargo legger vekt på å være strategisk tilpasningsdyktig – «agile».

Møt adm. direktør Ole Sævild som vil informere om hvordan Sea-Cargo tar utfordringer med både miljøvennlig fremdrift og nye trender i godsmarkedet. Det innebærer ny ruteplan, nye skip og altså nye destinasjoner.

Møtet vil finne sted på Teams. Møtet er åpnet for alle medlemmer i Logistikkforeningen, men vi trenger påmelding for å kunne sende lenke til møtet.

Send din påmelding NÅ til  vestlandet@logistikkforeningen.no og senest innen 17. februar kl 16.00.

Dato:
18 februar