Kiel – Årskonferanse 2020

18 mars kl. 11:00 - 20 mars kl. 11:00

Etter påtrykk fra mange medlemmer er Logistikkforeningen stolte av å annonsere at vi gjenopptar tradisjonen med årskonferansen på Color Line Magic!

Se frem til høyt faglig innhold og gode muligheter for nettverksbygging i et sosialt miljø!
Potensielle sponsorer kan også se frem til en fin arena å promotere sine løsninger!

Tema for årets konferanse er:

Strategisk og bærekraftig logistikk for fremtidens markedsutvikling

Er vi rustet til å håndtere den dynamiske vareflyten i dagens marked? Klarer vi å utnytte ny teknologi til vår strategiske fordel og tilpasse oss til markedets behov og ønsker?

I kjølevannet av flere konkursberetninger de siste par årene, så kan man konkludere at det vil være desto viktigere å ha en klar markedsstrategi for fremtiden med en sterk og robust logistikkmaskin som pumper blodet fra hjerte inn i selskapet.

Vi har allerede booket sterke merkenavn som Bertel O. Steen, Kolonial.no, Milrab.no, Oracle, GS1 og Toyota Production Systems. Disse blir annonsert med små drypp på sosiale medier som Linkedin og Facebook.

Har du ytterligere spørsmål eller ønsker å være sponsor: Ostlandet@logistikkforeningen.no

Gå ikke glipp av årets arrangement og meld deg på nå!

Se her for priser og påmelding

Start:
18 mars kl. 11:00