Logistikkforeningen avd. Østlandet hadde sett frem til en vellykket logistikkonferanse på Color Magic 18. – 20. mars. Alt lå til rette for en fin tur, men vi ser oss dessverre nødt til å utsette konferansen.

Det nye Corona-viruset, Covid-19, preger nyhetsbildet om dagen og gjør at store deler av Norge og Europa må kaste om på tidligere planer, både privat og i jobbsammenheng.

Color Lines ferge til Kiel er en del av transportsektoren som holder hjulene i samfunnet i gang. Per i dag later det til at rutene vil gå som normalt.
Til tross for dette ser vi som arrangør av Årskonferansen at det likevel ikke er annen mulighet enn å utsette konferansen. Når viruset har kommet til Norge slutter vi opp om den store nasjonale samfunnsdugnaden for å begrense smittefaren.

Konferansen utsettes til 2. – 4. september 2020. Alle som var påmeldt til konferansen videreføres automatisk til den nye datoen på like vilkår som tidligere.

For spørsmål og henvendelser henviser vi til e-post: ostlandet@logistikkforeningen.no

En stor takk til alle foredragsholdere, sponsorer og deltagere for interessen for årets konferanse. Vi gleder oss til å se dere til høsten!
Din og andres helse er viktigst. Mistenker du å ha blitt smittet, følg helsemyndighetenes råd.

Mvh Styret, Logistikkforeningen avd. Østlandet