Logistikkforeningen avd. Østlandet hadde sett frem til en vellykket logistikkonferanse på Color Magic 2. – 4. september etter en utsettelse i mars. Etter en ny vurdering av situasjon i august, så ser vi oss dessverre nødt til å avlyse konferansen på grunn av sikkerheten til alle deltakere og foredragsholdere i forbindelse med oppblussing av Covid-19.

Det nye Corona-viruset, Covid-19, preger nyhetsbildet om dagen og gjør at store deler av Norge og Europa må kaste om på tidligere planer, både privat og i jobbsammenheng.

Color Lines ferge til Kiel er en del av transportsektoren som holder hjulene i samfunnet i gang. Per i dag later det til at rutene vil gå som normalt.
Til tross for dette ser vi som arrangør av Årskonferansen at det likevel ikke er annen mulighet enn å avlyse konferansen. Når viruset har nå igjen har økt må vi delta på den store nasjonale samfunnsdugnaden for å begrense smittefaren.

Alle som var påmeldt til konferansen vil få refundert deltakeravgiften. Derfor ber vi alle om å sende en mail til ostlandet@logistikkforeningen.no med henvisning til faktura eller kvittering for betalt deltakeravgift samt opplyse kontonummeret for refusjon.

En stor takk til alle foredragsholdere, sponsorer og deltagere for interessen for årets konferanse. Vi ønsker å planlegge digitale sesjoner med de foredragsholderene som ble satt på programmet og vil komme ut med ytterligere informasjon fortløpende.

Din og andres helse er viktigst. Mistenker du å ha blitt smittet, følg helsemyndighetenes råd.

Mvh Styret, Logistikkforeningen avd. Østlandet