DB Schenker i Norge ny hovedsponsor for Logistikkforeningen avd. Trøndelag!

Logistikkforeningen er glad for å kunne presentere DB Schenker i Norge som ny hovedsponsor for 2018.

-"Vi er imponert over det arbeidet foreningen gjør, spesielt med Røroskonferansen", sier salgs- og markedsdirektør Peter Stangeland hos DB Schenker i Norge. "Vi er også glad for å kunne bidra til å opprettholde en slik arena i Midt-Norge."

Peter Stangeland lover at DB Schenker skal være meget synlige under konferansen på Røros 9.-11. februar 2018!

Logistikkforeningen i Trøndelag ser frem til et godt samarbeid med DB Schenker.

DB Schenker leverer avanserte logistikkløsninger for land-, fly- og sjøfrakt over hele verdenen. DB Schenker har 2000 kontorer i 140 land, hvorav 720 kontorer i 38 land i Europa.

I Norge  har DB Schenker 29 kontorer/terminaler, 1100 kvalifiserte medarbeidere og benytter ca. 1100 biler fra eksterne leverandører samt tog, fly og skip etter behov.